11. april 2011

Rapport-mailer til AP og Høyres ja-side

Som nevnt i et tidligere innlegg, har jeg bestemt meg for å sende mailer til Arbeiderpartiets og ja-folka blant Høyres stortingsrepresentanter. Nå har jeg sendt to mailer, én på onsdag, og én i dag (som oppsumerte torsdag til søndag.) Jeg tenkte jeg skulle dele med dere hvordan disse mailene så ut:

Onsdagens mail:

God dag!

Siden dere vil lagre all den infoen dere kan om hvor jeg befinner meg, når jeg befinner meg der, og hvem jeg snakker med, når, med mye mer, skal jeg gjøre jobben litt lettere for dere (og teleoperatørene). Dere skal få dagens oppdateringer, uten loggen om nettsider og IP-adresser, da jeg heller kan, om ønskelig, legge ved hele historikken fra nettleseren min. Jeg regner med at dere tar kontakt om dere trenger det. Her er altså dagen min:

Onsdag 06.04.2011:
Jeg stod opp fryktelig seint i dag, kl 13.00. Jeg var hjemme til klokka var 18.00, og i den tida brukte jeg mye tid foran PC-en, for å ordne den, siden den er helt ny. Jeg har også sendt et par e-poster til faren min, men siden dette var via gmail, regner jeg med at dere ikke logger disse. Det er vel allikevel verdt for dere å vite, så jeg nevner det. Headeren var "Hei og hopp!". Og jeg sendte en melding til tanta mi (kl. 14.43), søstra mi (kl. 16.39), ei venninne (kl. 14.34) og kjæresten min (kl 15.49), sistnevnte ringte jeg også. Samtalen varte i 1.23 min.
Kl 18.00 gikk jeg til T-banen, som kjørte fra Kringsjå kl 18.08, og tok den til sentrum, hvor jeg spiste mat. Så dro jeg hjem igjen, ca kl 20.00, og her har jeg vært siden.
Jeg har vært online på facebook i hele dag, men jeg vil påpeke at dette er fordi PC-en min har hatt nettleseren oppe hele konstant, og fanen med facebook ikke har vært lukka. Beklager om dette medfører forvirring med hva jeg foretar meg på nett, i såfall skal jeg være mer obs på å logge meg av slike tjenester!
Jeg regner med at dere har god peiling på hva begrepet "online" betyr, siden dere bruker dette begrepet i avtaledokumentet om implementasjonen av dette lovverket. Derfor vil jeg tro at jeg vi kommuniserer godt når jeg bruker begrepet.
Jeg veit at klokka er godt over midnatt, og vi derfor er over på den 7. april, men jeg skal snart legge meg, og tar med dette i dagens rapport.

Med vennlig hilsen

Line Moseng


Dagens oppdateringsmail:

Hei!

Jeg beklager at jeg ikke har kommet med oppdateringer fra de siste 4 dagene. Det er ikke fordi jeg har drevet med noe lugubert i helga, og heller ikke fordi jeg har vært uten internett, jeg har rett og slett vært for lat til å skrive dette! Håper dere ikke blir mistenksomme av den grunn!
Da det er ganske mye fakta å huske fra de siste tre dagene, og jeg ikke har notert alt ned, beklager jeg at denne helgas oppdatering blir litt haltende! Jeg skal skjerpe meg, det lover jeg!

Rapport fra torsdag 07.05.2011:
Jeg dro hjemmefra kl 10.02, og tok t-banen på tvers av byen, som dere sikkert ser på lokasjonsdataene fra telefonen min. Jeg tok en telefonsamtale til søstra mi mens jeg venta på t-banen, kl 10.16, denne var ganske kort. Kl 10.38 sendte jeg en SMS til samma søster (jeg har jo bare henne), og kl 10.40 sendte jeg en SMS til farmoren min. Jeg dro til sentrum for å gå innom biblioteket i 15-tida, og dro hjem igjen i 16-tida. Der var jeg resten av dagen, og jeg brukte ikke mobilen noe særlig denne dagen, bortsett fra nevnte hendelser.

Rapport fra fredag 08.05.2011:
Jeg stod opp ca kl 09.00, og satte meg ved PC-en like etter dette. Der sjekka j3g såvidt e-posten min, som ikke inneholdt noe mer interessant enn en påminnelse om å stemme i Studentvalget, og en reklame-mail fra JapanPhoto.
Kl 09.37 sendte jeg en SMS til ei venninne, og fikk svar kl 09.50. Jeg svarte på denne igjen kl 09.52. Kl 10.28 sendte jeg en e-post til en gruppelærer, og jeg fikk svar kl 10.53. Emnet på e-posten var "INF2810: Kort spm ang oblig3".
Kl 13.27 ringte min far, samtalen varte ca 20 sekunder, da jeg ba han ringe opp seinere. Kl 13.56 sendte jeg en ny e-post til nevnte gruppelærer, med emne "INF2810: Oblig3 innlevering linmo". Jeg fikk svar på denne kl 14.02.
Kl 17.08 blei jeg oppringt av telefonselgere. Jeg så at det var telefonselgere, og svarte ikke på anropet. Jeg antar at dere allikevel vil ha info om oppringningen. Kl 17.28 ringte faren min meg opp igjen, og samtalen varte i ca 4 minutter. Jeg beklager at jeg ikke har noe mer eksakt tidsbegrep å komme med her, men er dere interesserte, kan dere jo oppsøke teleoperatøren min (Telenor) og sjekke dette.
Kl 18.07 fikk jeg en e-post autogenerert fra et innleveringssystem om at en oppgave jeg hadde levert var retta. Oppgaven var levert fredagen før dere bestemte dere for DLD-implementasjonen, så dere har kanskje ikke noen info om opplastninga av denne oppgaven? Uansett kan jeg opplyse om at alt sammen var studierelatert, og at ingenting var plagiat eller annet snuskeri. Da jeg fikk denne e-posten, oppsøkte jeg selvsagt nettsida (https://devilry.ifi.uio.no), logget inn og sjekket besvarelsen. Dette var antakeligvis bare noen minutter etter at e-posten dumpa ned i postkassa.
Denne dagen gikk jeg kun en tur på butikken, ellers satt jeg hjemme hos meg selv, hovedsaklig på kontorstolen min. Jeg også mye online på nett fra hjemme PC-en min, men jeg har ikke drevet med noe lugubert her, heller. Kun nyhetslesning, infosamling, og bloggskriving :)

Rapport lørdag 08.05.2011:
I dag sov jeg lenge, og brukte enda lengre tid før jeg kom meg på butikken. Det er derfor lokasjonsdataene fra mobilen min har vært så like! Jeg sendte en del SMS og mail til farmoren min og faren min i løpet av dagen, men ellers har jeg ikke brukt mobil og mail noe særlig! Bortsett fra at jeg sendte en mail til gruppelærern min med emne "INF2810: Oblig3 ny innlevering - linmo" kl 18.14.

Rapport søndag 09.05.2011:
Jeg var hjemme til kl 15.15, da dro jeg til Museet for samtidskunst. På t-banen hadde jeg en 10-minutters samtale med ei venninne. Ja, fysj, jeg er klar over at det er ganske frekt å sitte å skravle i telefonen på t-banen så andre blir brydd med å høre på dine personlige samtaler, men det var så mye bråk der, at jeg tenkte det gikk greit denne ene gangen!
Jeg dro hjem igjen fra museet kl 17.30, og var hjemme resten av kveden!

Jeg opplyser igjen om at hvis dere vil ha opplysninger om hvilke nettsider jeg har besøkt, og lignende, kan jeg sende historikken fra nettleseren min, men da regner jeg med at dere ber om dette.
Håper ingen skade er skjedd pga manglende oppdateringer fra de siste dagene, og at disse opplysningene var utfyllende nok til å hjelpe dere i hverdagen! Seinere i kveld kommer dagens rapport, for siden dagen kun er halvveis nå, så regner jeg med at dere heller vil ha hele dagens rapport, og ikke bare halve!

Med vennlig hilsen

Line Moseng

Verdt å nevne er kanskje at jeg får samma autosvar fra Rune A. Hansen på hver mail. Autosvaret kan leses her (som dere ser, er det nok flere som får denne mailen).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar