7. april 2011

Nå som de vil vite hvor vi er

Jeg kom over bloggen Laserblobben, hvor mannen bak, Lars-Jacob Hove, kom på(?) den gode idéen å spare Høyre for bryet det er å samle inn informasjon om ham. Derfor sender han daglige e-poster til dem, hvor han summerer opp hvor han har vært og hva han har gjort. Jeg anbefaler alle å ta en titt på innleggene, brevene han sender, og svarene han får.

Dette har inspirert meg til å gjøre det samme, så heretter vil jeg sende jevnlige mailer til ja-sida blant Høyres stortingsrepresentanter, og antakelig også til Arbeiderpartiets, kun for å illustrere poenget. Nå skal jeg ærlig innrømme at jeg er usikker på om jeg faktisk kommer til å sende daglige oppdateringer, men jeg skal få til minst én mail i uka, i alle fall!
Jeg oppfordrer alle til å gjøre det samme, uansett hvor detaljerte dere skulle gidde å skrive e-postene. Jeg vil tro at selv et enkelt "Hei, her er dagens oppdatering: Jeg stod opp kl <>, og dro på skole/jobb, med bil/buss/bane/trikk/ eller gikk, og var der til kl <>. Jeg dro da hjem igjen, hvor jeg har vært siden." skulle gjøre susen.

En liste over Stortingsrepresentantene til Høyre kan dere finne her:
http://hoyre.no/www/politikere/stortingsrepresentanter/ 
Dere kan også klikke dere videre til lokale politkere, om dette er ønskelig!
Husk at Michael Tetzschner, Henning Warloe, Linda Hofstad Helleland, Nikolai Astrup og Torbjørn Røe Isaksen stemte imot Direktivet, og dermed ikke er en del av Høyres ja-folk.

Videre kan jeg opplyse om at det arrangeres en ny demonstrasjon mot Datalagringsdirektivet den 5. mai, kl 17:00 - 19:00, utenfor Stortinget i Oslo.
Se mer informasjon på facebook-sida til demonstrasjonen (finner desverre bare info om den der).

1 kommentar: