Bildet er henta fra thejapanesekitchen.com |
Panna cotta med jordbær og jordbærsaus
Panna cotta
Ingredienser:
2 ½ dl melk
3 ss sukker
3 stk gelatinplater
1 beger vanlijekesam
Kok opp melk, sukker og frø av vaniljestangen. Legg gelatinplater i kaldt vann ca. 7 minutter. Klem vannet ut av gelatinen og smelt platene i den varme melkeblandingen. Avkjøl til romtemperatur.
Rør inn kesam og fordel pannacotta i porsjonsglass. Sett desserten kjølig for å stivne i ca. 2 timer.
Jordbærsaus
Ingredienser:
Jordbær
Limesaft
Vanlijesukker
Vann
Kjør jordbærne i en stavmikser eller en blender. Bland vann, limesaft og vaniljesukker etter smak, og bland alt sammen. Ha i en serveringsmugge.
Server panna cottaen med halve jordbær på toppen.
Weeee det er Purin!
SvarSlettLOL, jeg søkte på Purin på Wikipedia XD
SvarSletthttp://en.wikipedia.org/wiki/Purin
Men nei, det er ikke purin, purin er vel mer Crème brûlée-aktig?