11. mai 2011

Alkohol til mindreårigeJeg deler her Vinmonopolets video.Ikke kjøp alkohol til mindreårige! Enten du er søster, bror, forelder eller venn; det går som langing, det er straffbart, og det er ansvarsløst.

Vis ansvar, vær voksen. Si nei. 

2 kommentarer:

 1. Hei på deg! Lest i gjennom noen av innleggene dine, ser du er veldig samfunnsengasjert, verden trenger mennesker som deg :)
  Takk for hyggelig melding på siden min. Jeg vet faktisk ikke om stoffene på stoff og stil er noe særlig billigere enn andre steder, for jeg har egentlig ingen andre butikker å sammenligne med. Det har blitt sagt at det skal være rimeligere på stoff og stil, og de har et stort utvalg, pluss masse inspirasjonsblader og utstillinger. Men jeg er selv nybegynner innen bruk av stoffer, så må lære litt underveis tror jeg. SÅ tar gjerne imot tips ;)

  Ha en god natt.

  Hilsen fra mæi ")

  SvarSlett
 2. Hei! Takk! Så hyggelig å høre :)
  Jeg får stikke innom butikken, selv, da! Det er jo uansett koselig og inspirerende å gå i slike butikker. Og jeg synes det er veldig fint at det er flere sybutikker som åpner i byen, for vi har for få av dem.
  Jeg er selv ingen stor sy-ekspert, jeg har ikke en symaskin, engang (låner av familie når jeg syr). Så kan ikke gi så mye tips, vi får heller lære av hverandre på veien! :)

  God natt selv!

  - Line

  SvarSlett