17. august 2010

Pepsi Raw og glassflaske!

Endelig kan vi kjøpe noe annet enn Coca Cola på glassflaske i vanlige butikker. Brusen er Pepsi Raw, og skal visstnok lanseres 1. september (kilde: drikkekultur). Inntil da kan den kjøpes for en stivere pris på Deli de Luca og 7-Eleven, hvor brusen antakelig er importert og dermed uten pant. Panten kommer vel når brusen lanseres for butikkhyllene.

Når det kommer til brusens smak må jeg presisere at Pepsi ikke prøver å etterligne vanlig Pepsi Cola, eller Coca Cola for den saks skyld, men skal være en ny cola. Og den smaker ikke "vanlig cola". Ved første slurk vil antakelig de aller fleste si "Interessant...". Så klart, alt smaker ti ganger bedre på glassflaske og Pepsi Raw på glassflaske er herlig og forfriskende. Plastikkflaska gir følelsen av å ikke være like frisk og kald, men alt i alt; Pepsi Raw er garantert en brus jeg kommer til å foretrekke. Selv foran vanlig Pepsi Cola.

Det faktum at den kun inneholder naturlige råvarer og ingen kunstige tilsetningsstoffer kaster slett ingen skygge over produktet. Jeg tror og håper denne vil slå an her i landet. Ikke minst fordi det er en Pepsi i glassflaske, noe jeg har lengtet lenge etter!

Om du skulle se etter produktet i andre land må du se etter navnet Pepsi Natural.

Bildet er henta fra marieclaire.co/uk 

1 kommentar:

  1. Denne er ekkel! Den smaker smeltet cola-saftis :( Ida :)

    SvarSlett