7. juni 2009

I'm gonna be your pirate!

Nå har jeg mast litt om hva jeg skal gjøre med artister som gir ut platene sine på plateselskapene som er "on the black list". Og jeg har tenkt ferdig, nå laster jeg ned. Jeg er en pirat. "Wæow, big deal", tenker du sikkert "Hvem laster ikke ned ulovlig?". Jeg ungikk det. Noe av det eneste jeg lasta ned ulovlig før nå var den ene Pokemon-serien. Men nå er jeg altså en av de ulovlige nedlasterne. Og jeg har alt lasta ned to hele discografier. Starting hard. Det er litt rart, og jeg må innrømme at jeg ikke liker det. Jeg liker egentlig å gå i butikken og kjøpe plata, ta den med meg hjem og putte den i cd-spillern. Ikke bare synes jeg det er koselig å ha kjøpt plata og kunne ha den stående i hylla, men jeg liker også å støtte artistene. Hvertfall når flere av dem ikke er av de som tjener fett på yrket sitt. Jeg betaler for det de jobber for.
Men nå er det nesten slutt. I alle fall for de som gir ut på plateselskaper som Sony og Universal. Beklager, men jeg vil ikke ha dobbeltmoral. Jeg støtter plateselskapene mer enn artistene om jeg kjøper platene. Så, the Pirate Bay ftw! Så kjøper jeg heller platene deres hvis de går over til andre selskaper.
Jeg vil ikke være noen pirat. Jeg har ikke lyst til å laste ned ulovlig. Men jeg må innrømme at jeg heller vil være en pirat enn å støtte noen i den kampen jeg er helt imot. Plateselskaper; dere kan takke dere selv for at jeg nå "stjeler" deres produkter. Jeg skammer meg ikke, og jeg mener ikke jeg gjør noe feil. Tvert imot. Så om jeg noensinne skal hilse på dere, vil jeg gjøre det slik:
"Hei, jeg heter Line, og jeg er din pirat."
Fra The IT Crowd

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar