10. mai 2009

The Pirate Bay og musikkbransjen

Jeg lurer litt på å skrive om The Pirate Bay-saken, men jeg klarer ikke helt skrive om det. Det blir bare syting om at jeg ikke veit hva jeg skal gjøre med musikken jeg virkelig vil ha, men som jeg ikke vil kjøpe pga at den gies ut på feil selskaper... I hovedsak tenker jeg på Rammstein, som jeg for tida har superhekta på... For jeg har dilemmaet mellom å ikke kjøpe produktene til de som saksøkte TPB, i dette tilfellet Universal Music, og det å støtte artistene jeg hører på... Dilemmaet plager meg, og jeg kommer ingen vei med det.
Skal jeg sende mail til de aktuelle artistene og spørre om hvordan jeg kan skaffe meg musikken deres uten å støtte selskapene deres, men bare dem som artister? Tror ikke jeg kommer noen vei med det... Og skal jeg sende alle mine plater og dvd-er fra de aktuelle selskapene til selskapene? Jeg har litt lyst... Men jeg tror ikke det gjør noen forskjell.

Men uansett, her er en utrolig herlig låt, av Rammstein, og PS, det er like ulovlig å streame denne (altså se på/lytte til den) som å laste den ned fra feks The Pirate Bay.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar