6. oktober 2010

Når vi trenger å bruke penger

... så finner politikerne ut at vi skal endre gatenavn. 23 gater på Frogner i Oslo skal endre endelser fra -a til -en. Det er greit at det i den bydelen blir brukt mer -en-endelser enn a-endelser, men det trenger da ikke koste penger? Vi snakker nye skilt, adresseendringer og sikkert enda flere "småkostnader". For som nestleder i Frogners bydelsutvalg Hans Høegh Henrichsen (FrP) sier til Aftenposten:

"Hva koster et gateskilt? Jeg tror vi snakker tilsammen 10000-15000 kroner her. Det er lite i forhold til mye annet vi bruker penger på"

Og da skulle det jo være greit! For sannelig, bruker vi mye mer penger på andre ting, så gjør det da ingenting å bruke litt mer! Om det skulle være på noe helt tullete er totalt likegyldig. Eller kanskje er det det beste? Vi er da rett og slett en stat som sløser, det stikker vi ikke under noen stol! Har vi penger, bruker vi dem!

For når vi har så mye her i Oslo by, så er det selvsagt slikt småpirk vi skal bruke penger på. For vi har vel ikke noe mer fornuftig å investere i. Hverken når det gjelder tid eller penger. Vi bor tross alt i hovedstaden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar